Похвално…Барбекю , Музика и Дрифт събра мото-маниаци в благотворителна акция!

moto2На 07.05 в град Златоград  в 13;00 часа  се проведе сбирка на авто маниаци  от цялата област, които събраха пари благотворително за да помогнат на дете в нужда. Събитието беше организирано от фейсбук страница, като неин главен организатор и организатор  на събитието е Диан Кинанев . Хора с големи сърца откликнаха на поканата на организаторите и събраха сумата от  308.70лв .  за лечението на  Христо .

„Винаги съм вярвала в доброто,но вие показвате на всички,че то е в сърцата на младежите!Поздравявам и вашите родители!Бъдете живи и здрави!Парите ще използваме за следващите стимулации в клиника в Сърбия през месец септември.“ -пише майката на Христо във фейсбук за да благодари на участниците в събитието.

Диан Кинанев : „Благодаря на всички участвали в благотворителността , събраната сума е 308.70лв . Искам да благодаря специално на Rosica Vargova Иван Асенов Emiliqn Angelov Stefan Bukov Николай Каменов Боян Огнянов Daniel KikyovАвтокомплекс Верос за активната помощ от към организационните дейности , също така да благодаря на RU SI Юлиян Кьоровски Даниел Соколов Иван Асенов Dominik Dolejal Pavel Kadev и на всички останали шофьори участвали в събитието направило денят запомнящ се !“

Снимки : Стефан Буков

Коментари

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0