Недялко Славов: Огромна отговорност пада от плещите ми!

недялкоСлужебният премиер Огнян Герджиков освободи още 7 от областни управители на вчерашното заседание на кабинета.Сменен е и областния управител на Смолян – Недялко Славов, заради ролята на областните управители в подготовката на изборите.

Ето както сподели Недялко Славов в личния си профил в фейсбук:

„Особена лекота ме е обзела след обяд! Огромна отговорност пада от плещите ми! Едва днес забелязах цъфналите кокичета, които вече са почти прецъфтели, а сетивата ми са отворени още повече за красотата на природата в Родопите!
Благодаря на всички, които се обадиха за хубавите думи, за подкрепата и благодарностите!

Благодаря на ПП ГЕРБ за това, че ме натовари с доверие, заемайки поста областен управител, за това, че бях оставен да работя свободно, за това,че усещах във всеки един момент подкрепата на всички- от Министър-председателя Борисов, всички министри, депутати и кметове до областното ръководство, членовете и симпатизантите на партията!
Пожелавам успех на Момчил Караиванов, който поема щафетата, поне приемствеността ще е налице!
Но не мога и не искам да крия огорчението си, за това, че невярно се изтъкна, че седемте областни управители, освободени днес са подали молби за напускане! Аз поне такава молба не съм подавал до момента и държа това да се знае, защото си мисля, че не е редно правителствената информационна служба да разпространява невярна информация, в опит да замаже зле прикрит реваншизъм и конфузната ситуация, в която изпада служебното правителство!
Очаквах да бъда освободен,имах индикации за това, особено след острата ми реакция от предишната седмица срещу мотивите и омаскаряването на колегите, които бяха освободени миналата сряда!
Но няма по-ценно от това да се чувстваш свободен и да можеш да говориш открито това, което мислиш! Двадесет и първи век сме, а не времената от преди десети ноември, които вероятно някои другари, освирепели за власт, мечтаят да реставрират!“

Коментари

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0