Листовки с координатите на районните полицаи разпространиха в общината

Районните полицаи разпространиха листовки на територията на РУП -Златоград. Така всяко семейство в общината ще разполага с имената, адресите, телефонните номера на своя районен полицай.

Лполицичистовките са кампания на МВР под мотото “Познавате ли районния си полицай?”. Те са индивидуални. Освен името на районния полицай, длъжността, телефона и служебния адрес, листовките съдържат информация към кого да се обърнете в различни случаи и на какви телефони можете да подавате сигнали. Всеки инспектор лично разпространява листовките на територията на района, за който отговаря – в пощенските кутии, на места, където се събират повече хора и т.н.листовки

Освен лично със своя районен инспектор, можете да разговаряте на посочените телефони и адреси и ако са станали жертви или свидетели на някакъв вид престъпление, на корупционна проява или други закононарушения, ако имат информация, че някой се занимава с престъпна дейност или ако искате съвет как да се предпазите от престъпление, в случай на подозрение и други.

Златоград Нюз

Коментари

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0