Кмет за пример отказа 5000лв подкуп в Неделино!

kintКмета на гр. Неделино съдейства и арестува двама представители на фирма, които се опитаха да го подкупят с цел да получат строителни обекти в общината.

В четвъртък, малко след 14 часа, в кабинета на местния управник Боян Кехайов влезли двама души, представили се като служители на строителна фирма от Стара Загора. „Поискаха да им осигурим обекти за ремонт и изолация на покривни конструкции. В един момент единият от мъжете извади от джоба си пачка с банкноти, остави ги на бюрото ми и каза „Ето, за да се почерпите и да видите, че сме сериозни в намеренията си!“, .

Управникът на родопската община обаче вдигнал телефона под предлог, че ще се обади на юриста на администрацията. „Набрах полицията и веднага подадох сигнал. Минути по-късно служителите на реда пристигнаха и задържаха двете лица“, обясни Кехайов.

Тепърва ще бъде установено на коя фирма са представители задържаните.

Припомняме, че преди да се кандидатира и спечели местните избори в Неделино, Боян Кехайов бе дълги години в системата на МВР. Той заемеше и длъжността директор на Областната дирекция на полицията в Кърджали.

Коментари

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0