Безпрецедентна акция в помощ на българските абитуриенти в Facebook!

abiturentiБезпрецедентна акция в помощ на българските абитуриенти стартира групата „Да Помогнем Поне За Ден“ във Фейкбук. Хора от цяла България се включват в инициативата да се подкрепят младите хора в най-тържествения им ден преди завършването. Идеята е за един ден участниците да предоставят колата си, рокли и костюми, с които абитуриентите – особено тези, които нямат възможности, да изкарат празника си по забележителен начин и без да се притесняват от никого.

Всеки желаещ да се включи в каузата „Да Помогнем Поне За Ден“ може да издири страницата във Фейсбук и да закачи снимка на своето предложение, както и информация в кой град се намира. Има оформени снимкови папки за всеки град, включил се в инициативата.
Идеолог на пловдивчаните в тази инициатива е Ицо Чолаков. Профилът на младия младия пловдивчанин е Ico Cholakov. Той призовава съгражданите си да подкрепят абитуриентите под тепетата и приема предложенията, за да може в последствие да координира кой на кого ще помогне за един ден.
Тази огромна инициатива върви и във форумите за коли – независимо от марката и от това дали продава или купува.

Искаме онези млади хора, които не разполагат със семеен автомобил или не могат да разчитат на познати, да знаят, че им е протегната ръка. Същото важи и за тоалети, обувки и аксесоари. Макар че баловете все още са далеч, хората във форумите вече са много активни.
Стотиците хора се включват в инициативата според възможностите си и с уточнението, че макар и да не карат супер скъпи коли или да не носят луксозни маркови дрехи, с удоволствие предлагат помощта си.

Коментари

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0